FILM&video 

Youngmission werkt met het nieuwste apparatuur, voor de perfecte opnames. Ook in de montage worden de meeste actuele technieken en bewerkingen gebruikt.

Films en video’s van Youngmission zijn van zeer hoge kwaliteit. Het eindresultaat is professioneel en straalt daarmee vertrouwen uit

Onze specialiteiten zijn:

Bedrijf video’s, Sociale media contents, Testimonials, Vacature video, Event video, Drone recording, Documentaires, Event coverage live streaming, Video recording editing, maken van film en web series.

 

Wat wij belangrijk vinden is dat de klant tevreden is, daarom gaan we samen met de klant op weg. In onze werkwijze zitten een aantal belangrijke checkmomenten, waarbij we pas naar de volgende fase gaan na akkoord van de klant:

 

  • Concepten, Schrijven en Preproductie

Het traject begint met een brainstorm waarin we samen de uitgangspunten doelgroep en boodschap bepalen. Met deze input bedenken we verblijvend een eigentijds concept dat goed bij uw filosofie past.

Met dit concept en bijhorende offerte kunt u draagvlak creëren binnen de organisatie. Wanneer het idee en de prijs aanspreken, volgt de opdrachtbevestiging. We gaan met elkaar in zee! Het concept wordt uitgeschreven in een volledige scenario, de film is dan klaar op papier.

 

  • Productie! Filmen, Vormgeving uitwerken en het Omzetten van een ruwe montage

Nu start de productie. Het scenario wordt vertaalt in draaiboeken voor een duidelijk overzicht van hoe wat en waar we gaan opnemen.

Na het filmen volgt de creatieve fase, het monteren! Juiste tempo, passende muziek en goede beelden. De ruwe versie en offline montage, gaan we live met elkaar bespreken.

 

  • Post-producties, Fijn slijpen, Polijsten en Oplevering

De laatste fase is aangebroken. Het fine tunen en mooi maken van de productie.                         

De wijzigingen uit de offline besprekingen worden versterkt. In een professionele geluid studio spreekt, de door u gekozen voice-over teksten in. Het muziek wordt afgemixt en daarna volgt de laatste hand aan de vormgeving. De film is klaar. Bij de oplevering verrassen we u met het eind resultaat.

Alle video's
Search video...
All Categories
All Categories
Akwaboah in concert

Akwaboah in concert

00:44
Play Video
00:27
Play Video
00:29
Play Video